Jongeren

Ben jij om de een of andere reden uit evenwicht geraakt of zit je vast in een rot situatie? Heb je het gevoel er alleen voor te staan, niet meer begrepen te worden of vast te zitten in patronen waar je je ongelukkig bij voelt. Gaat het thuis slecht of kun je thuis jezelf zijn maar staan op school de alarmlichten aan? Allemaal redenen om gehoord en gezien te worden vanuit jouw zorgen en problemen. Samen kijken we naar jouw wereld en jouw talenten

Bij ons komen jongeren tussen 12 en 18 jaar die ergens mee zitten, ergens tegen aan lopen of een probleem hebben. Iedereen heeft wel eens ergens last van, dat is normaal. Maar soms duurt het te lang en dan is het goed om er hulp bij te zoeken. Praktijk Rosier & van Rhijn kan je helpen om met je problemen om te gaan en je beter te voelen.

Voorkomende klachten zijn:

Tijdens de sessies gaan we aan de slag en werken we er samen aan om de dingen waar je tegen aan loopt anders aan te pakken. We praten over dingen, doen oefeningen en maken opdrachten om je inzicht te geven in je situatie.

Als het nodig is begeleiden we je ouder(s) om tips te geven wat zij (anders) kunnen doen om het voor jou gemakkelijker te maken. Het kan zijn dat we contact hebben met school om de leerkracht tips te geven hoe ze jou beter kunnen helpen. 

Soms worden ook meerdere van deze dingen gedaan. We doen wat nodig is voor jou om je fijner te voelen. We doen nooit iets wat jij niet weet. Alles doen we in overleg met jou en je ouder(s). 

Praktijk Rosier & van Rhijn

Info@praktijkrosierenvanrhijn.nl

Info@praktijkrosierenvanrhijn.nl

Nederlands Instituut van Psychologen
Kwaliteitsregister Jeugd
Stiefplan voor samengestelde gezinnen
Nederlands Instituut van Psychologen
Kwaliteitsregister Jeugd
Stiefplan voor samengestelde gezinnen

COPYRIGHT 2020 - PRAKTIJK ROSIER & VAN RHIJN